Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO| Ministrul Agriculturii, vizită de lucru în Munții Apuseni. Cum s-a desfășurat vizita la ferma unei familii din Sohodol

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Nechita-Adrian Oros, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, s-a aflat astăzi, în jurul orei 09:00, într-o vizită de lucru în județul Alba.

Acesta a vizitat ferma familiei Cosmin și Mirela Mănescu – Felea, în comuna Sohodol, urmând să se întâlnească cu fermierii și primarii din Câmpeni.

După-amiaza, acesta va participa la inaugurarea oficială a sediului Primăriei comunei Mihalț, urmată de o conferință de presă și discuții libere cu fermierii și producătorii locali.

Contactat de ziarulunirea.ro, proprietarul fermei vizitate de catre delegația oficială, Cosmin Felea Mănescu, ne-a declarat că ministrul a fost impresionat de mica și cocheta fermă a familiei. Întrebat dacă a avut vreo doleanță de adresat ministrului, acesta ne-a spus ca și-a propus să nu se plângă deloc, pentru că ministerul a oferit suficiente fonduri și măsuri de sprijin.

„Ministrul și delegația oficială au fost foarte încântați că într-o zonă de munte se poate face așa ceva, să ai o fermă de vaci care să și producă. În zona aceasta nu se pot face ferme mari așa că am mers pe ideea unei ferme mici, cu vaci puține și bune”, a spus Cosmin Felea Mănescu.

[nggallery id=7989]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | 46 de cupluri din Cugir, care au împlinit 50 de ani de căsnicie, sărbătorite de Ziua Persoanelor Vârstnice. Au primit flori, diplome şi premii în bani

Ziarul Unirea

Publicat

în

46 de cupluri din Cugir, care au împlinit 50 de ani de căsnicie, sărbătorite de Ziua Persoanelor Vârstnice. Au primit flori, diplome şi premii în bani Cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, luni, 1 octombrie 2024, au fost celebrate la Cugir cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Conducerea Primăriei Orașului Cugir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea