Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Icoana Maicii Domnului din Cricău care PLÂNGE în timpul postului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un fenomen inedit s-a petrecut în timpul postului Sfintei Marii. O icoană care aparține Bisericii Ortodoxe din Cricău, județul Alba, reprezentând-o pe Fecioara Maria ținându-l în brațe pe Pruncul Iisus, a început subit să ,,lăcrimeze”, spre mirarea preoților și a persoanelor prezente.

În imaginile trimise de către un cititor ziarulunirea.ro, se poate vedea cum ,,minunea” s-a întâmplat chiar sub ochii enoriașilor, care nu au ezitat să imortalizeze acest moment, pentru mulți supranatural.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Contactă de ziarulunirea.ro, Arhiepiscopia județului Alba nu a oferit un punct de vedere asupra acestui fenomen, al cărui explicație nu a fost încă găsit.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Accident MORTAL pe DJ 700A, la Băița, în Hunedoara: Un tânăr de 21 de ani a DECEDAT după ce un șofer băut a intrat cu mașina într-un parapet

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL pe DJ 700A, la Băița, în Hunedoara: Un tânăr de 21 de ani a DECEDAT după ce un șofer băut a intrat cu mașina într-un parapet Un accident MORTAL a avut loc vineri după-masa pe DJ 700A, la Băița, în Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani a DECEDAT după ce un șofer […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea