Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Undă verde pentru construirea podului de peste Valea Orzii, din cartierul Oarda de Sus. Primăria Alba Iulia va da ordinul de începere a lucrărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Undă verde pentru construirea podului de peste Valea Orzii, din cartierul Oarda de Sus: Primăria Alba Iulia va da ordinul de începere a lucrărilor.

Primăria Alba Iulia a atribuit contractul de proiectare și execuție pentru podul de peste Valea Orzii, din cartierul Oarda de Sus – Alba Iulia. Acesta va face legătura între str. Victoriei și str. Haiducilor din cartierul Oarda de Sus, sector de drum în lungime totală de 150 ml, care va fi modernizat și el în cadrul acestui proiect (de o parte și de alta a podului).

În urma procedurii de evaluare a fost declarată câștigătoare oferta depusă de asocierea WASPHALT LTD (Leader), NEWAMPORT ASFALT SRL, OPR ASFALT SRL, având o valoare de 1.115.524,29 RON.

YouTube video

”De la 1947 la 2020. De la 8m la 21m. De la pericol, la siguranță. Asta e imaginea noului pod de la Oarda de Sus, pe care, după repetate încercări nereușite din cauza lipsei ofertelor, avem azi garanția că o să-l vedem pus în operă.

Contractul este semnat, vom da și ordinul de începere a lucrărilor imediat și Doamne-ajută să-l vedem ridicat cât mai curând posibil. E unul dintre obiectivele importante din oraș și, cu siguranță, cel mai important pentru cei care locuiesc în zonă. Îi asigur că voi fi acolo ori de câte ori va fi nevoie, ca să “mișcăm” lucrurile în ritmul cel mai bun.”, Voicu Paul, viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia.

Contractul a fost semnat pe 5 august, iar după depunerea garanției de bună execuție, vineri, 14 august, se va da ordinul de începere a lucrărilor, etapa de proiectare.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un nou magazin Penny Market, se va deschide într-un oraș de munte, din județul Alba: A fost solicitat avizul de mediu din partea APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un nou magazin Penny Market, se va deschide într-un oraș de munte, din județul Alba: A fost solicitat avizul de mediu din partea APM Alba Noul magazin Penny Market care se va deschide în munții Apuseni, în orașul Abrud, județul Alba este tot mai aproape de realizare. APM Alba a primit solicitarea pemtru emiterea acordului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea