Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

ALEGERI LOCALE 2020: Ședință publică pentru desemnarea judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Tribunalul Alba organizează, vineri, ședință publică pentru desemnarea prin tragere la sorți a judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Alba.

„În conformitate cu prevederile art. 26 alin. 5 din Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, pentru modificarea Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, cu modificările şi completările ulterioare, ale pct. 17 din Programul calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare organizării şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020 aprobat prin H.G. nr. 576/2020.

În data de 7 august 2020, la ora 9.00, va avea loc în şedinţa publică, la sediul Tribunalului Alba în sala 1, desemnarea prin tragere la sorţi a președintelui Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunale, orășenești și municipale și a locțiitorilor acestora, ce se vor constitui în județul Alba pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din anul 2020.”, a transmis printr-un comunicat Tribunalul Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: ACCIDENT rutier în Alba Iulia, pe strada Detunata. Două mașini s-au lovit Un accident rutier a avut loc în Alba Iulia, pe strada Detunata, 19 mai, în jurul orei 17:30, după ce două mașini s-au lovit. Pompierii intervin cu două autospeciale. Citește și: Accident rutier grav la Blaj. O persoană a rămas incarcerată după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea