Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Noile mașini din dotarea Poliției, cu un tricolor minuscul și cu ,,iz” ca și al celor germane, tot mai prezente pe străzile din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noile mașini din dotarea Poliției Române au început să iasă timid la iveală pe străzile orașului nostru, una dintre ele fiind chiar și pozată în timp ce se bucura de un ,,repaus”.

Automobilele dispun de o nouă inscripționare verde-albastră şi sunt colantate în culori în culori care copiază destul de mult modelul mașinilor de poliție din Germania. Ulterior, mai multe vehicule vor ajunge şi în parcurile altor inspectorate de poliţie, deşi nu se menţionează dacă le vor înlocui pe cele vechi.

Ministerul Afacerilor Interne plătește în total 100 de milioane de euro pentru cele peste 6.700 de automobile contractate de la Dacia la Mioveni, dar și două exemplare Dokker produse în Maroc.

În total sunt peste 3.000 berline Logan și 3.382 SUV-uri Duster, care vor fi livrate treptat de compania deținută de Renault Group. Minstrul Marcel Vela a spus că vrea să reîmprospăteze imaginea Poliției Române, pe care dorește să o transforme în Poliția Națională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2024: Beneficiarii vor fi obligați să-și cumpere și sistemul de stocare a energiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2024: Beneficiarii vor fi obligați să-și cumpere și sistemul de stocare a energiei Un proiect de ordin al Ministerului Mediului, aflat în dezbatere publică, modifică ghidul de finanţare a programului „Casa Verde Fotovoltaice”, astfel încât cei interesați să primească bani și pentru achiziționarea unui sistem de stocare a energiei electrice produse, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea