Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

A forțat ușa și a intrat în casa tatălui său: Tânăr din Alba Iulia reținut de polițiști după ce a încălcat, a 2-a oară, ordinul de protecție care îi interzicea să se apropie de tatăl său

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

A forțat ușa și a intrat în casa tatălui său. Un tânăr din Alba Iulia a fost reținut după ce a încălcat, pentru a doua oară, ordinul de protecție care îi interzice să se apropie de locuința tatălui său.

În seara zilei de 22 iunie 2020, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 73 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că fiul său a încălcat din nou ordinul provizoriu de protecție, a forțat ușa apartamentului și a pătruns în interior.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, nu este la prima încălcare a ordinului de protecție care prevede interdicția de a se apropia de locuința tatălui său, acesta fiind reținut de polițiști la data de 20 iunie, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și încălcarea ordinului de protecție. Ulterior a fost prezentat în fața magistraților care au dispus, față de el, măsura preventivă a controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Prevenirea și combaterea violențelor în Alba: Sistemul de brățări electronice devine operațional

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | Prevenirea și combaterea violențelor în Alba: Sistemul de brățări electronice devine operațional Prevenirea și combaterea violențelor de orice fel reprezintă un domeniu prioritar de acțiune pentru Poliția Română, ce presupune concentrarea eforturilor instituționale, identificarea și implementarea a noi mecanisme de lucru, astfel încât victima violenței să fie protejată, iar agresorul sau agresorii să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea