A forțat ușa și a intrat în casa tatălui său: Tânăr din Alba Iulia reținut de polițiști după ce a încălcat, a 2-a oară, ordinul de protecție care îi interzicea să se apropie de tatăl său

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

A forțat ușa și a intrat în casa tatălui său. Un tânăr din Alba Iulia a fost reținut după ce a încălcat, pentru a doua oară, ordinul de protecție care îi interzice să se apropie de locuința tatălui său.

În seara zilei de 22 iunie 2020, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 73 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că fiul său a încălcat din nou ordinul provizoriu de protecție, a forțat ușa apartamentului și a pătruns în interior.

ELIT

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, nu este la prima încălcare a ordinului de protecție care prevede interdicția de a se apropia de locuința tatălui său, acesta fiind reținut de polițiști la data de 20 iunie, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și încălcarea ordinului de protecție. Ulterior a fost prezentat în fața magistraților care au dispus, față de el, măsura preventivă a controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419