Rămâi conectat

Actualitate

OFICIAL: Nelu Tătaru cere înlocuirea stării de urgență cu cea de ALERTĂ: Este o măsură necesară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, joi, în timpul unei vizite la Botoşani, că actuala stare de urgenţă ar putea fi înlocuită, după 15 mai, cu o stare de alertă.

Varianta că România ar putea scăpa de extrem de puține restricții după 15 mai se conturează tot mai clar.  Nelu Tătaru a precizat că o astfel de măsură este necesară pentru a permite autorităţilor să adopte restricţii, dacă lucrurile nu merg în sensul dorit de acestea.

„Din punctul meu de vedere, trebuie să existe o stare administrativă care să ne permită, la un moment dat, să reintroducem nişte restricţii dacă lucrurile nu merg aşa cum vrem noi”, a afirmat Tătaru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vești bune pentru părinți: Alocațiile și indemnizațiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea școlii

Bera Larisa

Publicat

în

Vești bune pentru părinți: Alocațiile și indemnizațiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea școlii Vești bune pentru peste 3 milioane de beneficiari. Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială a anunțat că alocațiile și indemnizațiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea școlii. Citește și: Rechizite școlare pentru elevii din clasele primare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea