Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

IPJ Alba s-a autosesizat în cazul scandalului de la Ponor: S-a deschis dosar penal in rem

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce proprietara unui magazin din comuna Ponor a susținut că magazinul i-a fost devastat de trei localnici, în seara zilei de 26 aprilie, în jurul orei 20:30, poliția s-a sesizat din oficiu și a fost deschis un dosar penal in rem pentru a fi cercetate faptele.

Proprietara a povestit pentru ziarulunirea.ro că în timp ce s-a deplasat la magazinul pe care-l administrează, pentru a lua o declarație pentru soțul său, au apărut, se pare, trei bărbați toți aflați într-o stare avansată de ebrietate, care au intrat opresiv în incintă. Unul dintre cei doi fii, ar fi cerut o ladă de beri, femeia le-a oferit-o și le-a cerut frumos să plece și să o consume acasă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit femeii, aceștia au refuzat să plece, începând să spargă sticle, umplând podeaua de cioburi, să înjure și să o acuze pe aceasta că ar fi sunat de mai multe ori la 112, reproșându-i că nu pot consuma alcool și nu pot chefui din pricina sa. Proprietara ne-a precizat că a trăit aceste clipe de coșmar, timp de două ore, până când, cu puțin noroc a reușit să iasă scape din calvarul provocat de familia turmentată. De asemenea, ea a spus că acuzele îi sunt aduse pe nedrept, fiindcă nici ea, nici soțul său nu au sunat niciodată să-i reclame pe aceștia, decât în dimineața zilei de astăzi, după incidentul pe care l-a avut aseară.

„În urma apariției articolului în presă, ne-am sesizat din oficiu pentru distrugere și amenințare și s-a deschis un dosar penal in rem, activitățile procedurale desfășurându-se sub asupravegherea parchetului”, au declarat reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea