IPJ Alba s-a autosesizat în cazul scandalului de la Ponor: S-a deschis dosar penal in rem

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

După ce proprietara unui magazin din comuna Ponor a susținut că magazinul i-a fost devastat de trei localnici, în seara zilei de 26 aprilie, în jurul orei 20:30, poliția s-a sesizat din oficiu și a fost deschis un dosar penal in rem pentru a fi cercetate faptele.

Proprietara a povestit pentru ziarulunirea.ro că în timp ce s-a deplasat la magazinul pe care-l administrează, pentru a lua o declarație pentru soțul său, au apărut, se pare, trei bărbați toți aflați într-o stare avansată de ebrietate, care au intrat opresiv în incintă. Unul dintre cei doi fii, ar fi cerut o ladă de beri, femeia le-a oferit-o și le-a cerut frumos să plece și să o consume acasă.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Potrivit femeii, aceștia au refuzat să plece, începând să spargă sticle, umplând podeaua de cioburi, să înjure și să o acuze pe aceasta că ar fi sunat de mai multe ori la 112, reproșându-i că nu pot consuma alcool și nu pot chefui din pricina sa. Proprietara ne-a precizat că a trăit aceste clipe de coșmar, timp de două ore, până când, cu puțin noroc a reușit să iasă scape din calvarul provocat de familia turmentată. De asemenea, ea a spus că acuzele îi sunt aduse pe nedrept, fiindcă nici ea, nici soțul său nu au sunat niciodată să-i reclame pe aceștia, decât în dimineața zilei de astăzi, după incidentul pe care l-a avut aseară.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„În urma apariției articolului în presă, ne-am sesizat din oficiu pentru distrugere și amenințare și s-a deschis un dosar penal in rem, activitățile procedurale desfășurându-se sub asupravegherea parchetului”, au declarat reprezentanții IPJ Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419