Rămâi conectat

Ştirea zilei

IPJ Alba s-a autosesizat în cazul scandalului de la Ponor: S-a deschis dosar penal in rem

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce proprietara unui magazin din comuna Ponor a susținut că magazinul i-a fost devastat de trei localnici, în seara zilei de 26 aprilie, în jurul orei 20:30, poliția s-a sesizat din oficiu și a fost deschis un dosar penal in rem pentru a fi cercetate faptele.

Proprietara a povestit pentru ziarulunirea.ro că în timp ce s-a deplasat la magazinul pe care-l administrează, pentru a lua o declarație pentru soțul său, au apărut, se pare, trei bărbați toți aflați într-o stare avansată de ebrietate, care au intrat opresiv în incintă. Unul dintre cei doi fii, ar fi cerut o ladă de beri, femeia le-a oferit-o și le-a cerut frumos să plece și să o consume acasă.

Potrivit femeii, aceștia au refuzat să plece, începând să spargă sticle, umplând podeaua de cioburi, să înjure și să o acuze pe aceasta că ar fi sunat de mai multe ori la 112, reproșându-i că nu pot consuma alcool și nu pot chefui din pricina sa. Proprietara ne-a precizat că a trăit aceste clipe de coșmar, timp de două ore, până când, cu puțin noroc a reușit să iasă scape din calvarul provocat de familia turmentată. De asemenea, ea a spus că acuzele îi sunt aduse pe nedrept, fiindcă nici ea, nici soțul său nu au sunat niciodată să-i reclame pe aceștia, decât în dimineața zilei de astăzi, după incidentul pe care l-a avut aseară.

„În urma apariției articolului în presă, ne-am sesizat din oficiu pentru distrugere și amenințare și s-a deschis un dosar penal in rem, activitățile procedurale desfășurându-se sub asupravegherea parchetului”, au declarat reprezentanții IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea