Rămâi conectat

Actualitate

Un medic din Constanța a DECEDAT din cauza coronavirusului: Demisionase cu o zi înainte să fie confirmat cu COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, medic în Constanța, a murit din cauza coronavirusului. Acesta fusese testat pozitiv pe data de 8 aprilie, iar starea lui de sănătate s-a agravat constant. Conform cifrelor oficiale, medicul este decesul cu numărul 508 provocat de coronavirus.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani a fost medic cu specialitatea medicina interna până în data de 6 aprilie 2020 în cadrul Spitalului Județean de Urgență Constanța când a demisionat.

În data de 7 aprilie a debutat simptomatologia COVID 19, iar în data de 8 aprilie 2020 a fost internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, acolo unde a și fost confirmat pozitiv în aceeași zi.

În 11 aprilie 2020, după ce stare de sănătate s – a agravat, a fost transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș unde a decedat în data de 21 aprilie 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vești bune pentru părinți: Alocațiile și indemnizațiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea școlii

Bera Larisa

Publicat

în

Vești bune pentru părinți: Alocațiile și indemnizațiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea școlii Vești bune pentru peste 3 milioane de beneficiari. Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială a anunțat că alocațiile și indemnizațiile pentru copii vor fi plătite înainte de începerea școlii. Citește și: Rechizite școlare pentru elevii din clasele primare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea