Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Concursul Regional de Creație Artistico-Plastică și Creație Literară „Mugurași de primăvară”, la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 din Alba Iulia. Înscrieri din 17 februarie

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Concursul regional de creație artistico-plastică și creație literară „Mugurași de primăvară”, inițiat și coordonat de prof. Olar Ioana, prof. Popa Ioana-Adela și educ. Ladea Maria, se află la prima ediție, astfel că organizatorii, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 din Alba Iulia, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba, Casa Corpului Didactic Alba, Școala Gimnazială „Vasile Goldiș” din Alba Iulia, Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia și Grădinița cu Program Prelungit „Scufița Roșie” din Alba Iulia, au propus un concurs pentru preșcolari și elevi din ciclul primar, dedicat anotimpului primăvara.

Concursul are ca scop decoperirea talentelor și valorificarea aptitudinilor emoționale, cognitive și artistice ale preșcolarilor și elevilor, afirmarea, cunoașterea și stimularea potențialului creativ al preșcolarilor și școlarilor prin intermediul artelor plastice și literaturii.

Concursul va avea două secțiuni: prima secțiune este dedicată creațiilor artisico-plastice, iar a doua este dedicată creațiilor literare (poezii, scurte povestiri și compuneri autentice) reflectând tema naturii.

Înscrierea în concurs va începe din data de 17 februarie 2020 și se va încheia în data de 14 martie 2020, urmând ca jurizarea lucrărilor și stabilirea premiilor să aibă loc până în 15 mai 2020. Juriul format din coordonatorii proiectului prof. Olar Ioana (G.P.P. Nr. 16 Alba Iulia), prof. Popa Ioana Adela (G.P.P. Nr. 16 Alba Iulia), educ. Ladea Maria (G.P.P. Nr. 16 Alba Iulia) și director G.P.P. Nr. 16 Alba Iulia, prof. Colceriu Violeta, și câte un reprezentant al instituțiilor partenere, vor acorda premii în funcție de originalitatea, creativitatea, autenticitatea și ingeniozitatea lucrărilor.

Mai multe informații despre concurs găsiți pe pagina de facebook: Grădinița cu Program Prelungit Nr. 16 Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliția Română, recomandări pentru șoferi și pietoni: Condiții de ploi torențiale și vijelii

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Poliția Română, recomandări pentru șoferi și pietoni: Condiții de ploi torențiale și vijelii Având în vedere prognoza meteo, care anunță instabilitate atmosferică accentuată, ploi torențiale și vijelii în zilele viitoare, Poliția Română informează conducătorii auto și pietonii cu privire la necesitatea adoptării unei conduite preventive în trafic, în scopul reducerii riscului implicării în evenimente rutiere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea