Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

COD GALBEN în Alba: Avertizare de intensificări ale vântului până la 100 km/h

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

O atenționare cu Cod Galben, valabilă și pentru județul Alba, a fost emisă, duminică, de ANM, pentru intervalul 02 februarie, ora 18:00 – 03 februarie, ora 20:00.

Sunt prognozate intensificări ale vântului, îndeosebi în zona montană înaltă La munte, vântul va prezenta intensificări, îndeosebi la altitudini mari unde rafalele vor depăși 90…100 km/h, iar precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. În restul zonei montane vor fi mai ales ploi. Cantitățile de precipitații vor depăși pe arii restrânse 20…25 l/mp și izolat 30…40 l/mp, îndeosebi în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni.

Local și temporar intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu rafale în general de 45…55 km/h. Ploi, moderate cantitativ, se vor semnala în regiunile intracarpatice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Incendiu la acoperișul unui adăpost de animale din localitate Tibru, comuna Cricău

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Incendiu la acoperișul unui adăpost de animale din localitate Tibru, comuna Cricău Un incendiu a izbucnit astăzi, 28 septembrie 2024, în localitatea Tibru din comuna Cricău. Detașamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină. Citește și: VIDEO | ALARMĂ de INCENDIU la CAROLINA MALL din municipiul Alba Iulia   „La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea