Rămâi conectat

Politică Administrație

ASTĂZI: Asociația Alba Iulia Infrastructură – Dezbatere publică pe bugetul propus de conducerea primăriei Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

O dezbatere publică pe bugetul propus de conducerea primăriei Alba Iulia va avea loc joi, 30 ianuarie 2020, ora 18.00,  în sala de ședințe a consiliului local de pe strada Bucovinei, nr. 6.

Asociația Alba Iulia Infrastructură invită pe toți albaiulienii la o prezentare și în primul rând o traducere pe înțelesul fiecăruia a ceea ce primăria Alba Iulia numește „Propunere de Buget”.

Este bine de știut că odată aprobat bugetul local, rectificări, adică propuneri de noi investiții, reparații de străzi, execuții de rețele electrice, gaz, curent sau canalizări, se mai pot face doar peste 6 luni adică, în realitate, la anul!

Fie că ești interesat de programul de sterilizare a cățeilor, de modernizarea străzii tale, de proiectarea sau execuția rețelei de canalizare ori curent electric, de realizarea unei parcări supraetajate în cartierul tău, de modernizarea stadionului sau de orice altă investiție, acesta este singurul și cel mai important moment când o poți face!

Te așteptăm joi, începând cu ora 18.00, să vii cu propunerile tale, cu proiectele sau amendamentele.

Conducerea Asociației Alba Iulia Infrastructură


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă USR Alba: Ministrul PSD al Agriculturii închide ochii în timp ce apa pentru irigații este deturnată, iar fermierii sunt grav afectați de secetă

Bera Larisa

Publicat

în

Comunicat de presă USR Alba: Ministrul PSD al Agriculturii închide ochii în timp ce apa pentru irigații este deturnată, iar fermierii sunt grav afectați de secetă USR îi cere ministrului PSD al Agriculturii să trimită de urgență Corpul de Control la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) care să ocupă de sistemele de irigații din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea