Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

(P) Avantaje și dezavantaje ale unui Alienware laptop

Andreea Ștefan

Publicat

în

Alienware este una dintre cele mai bune și mai lăudate companii producătoare de laptopuri, care construiesc cele mai rapide și de calitate laptopuri pentru jocuri. Pe piață, laptopurile Alienware de gaming sunt de top, oferind cea mai bună experiență de joc.


Cu noua tehnologie Alienware, vei intra foarte adânc în experiența de joc, folosind un laptop Alienware. Produsele lor sunt concepute pur și simplu pentru jocuri pe calculator și, pe lângă performanțe și design cu teme extraterestre, vei obține și un laptop cu aspect extrem de elegant.
Această familie versatilă de laptopuri îți va oferi exact experiența de joc de înaltă performanță de care ai nevoie.
Laptopurile pentru jocuri au nevoie de specificații solide și suport grafic puternic pentru a rula jocuri de înaltă calitate. Aceste laptopuri au toate accesoriile necesare pentru rularea jocurilor de calitate.
Un laptop Alienware oferă o experiență și mai completă prin display-ul de cea mai înaltă rezoluție, calitate de construcție excepțională, materiale unice și caracteristici puternice.
Bucură-te de cea mai captivantă experiență de joc cu un laptop Alienware, alimentată de tehnologia de înaltă performanță.

Avantajele unui laptop Alienware

Există o mulțime de avantaje la un laptop Alienware de gaming.
În primul rând este vorba despre calitatea construirii, mai bună decât a tuturor laptopurilor de 17 inci din această gamă de prețuri. Alienware este singurul care o face așa de bine.
Un laptop Alienware de gaming are oțel și magneziu pe interior, compozit din fibră de carbon la exterior, așa că se simte cu adevărat rezistent.
Vei primi o tastatura clasică Alienware. Conform cercetărilor specialiștilor, acesta este cel mai robust laptop de 17 inci pentru jocuri.
Iluminarea unui laptop Alienware este de asemenea superbă, track-pad-urile de iluminare fiind întotdeauna distractive, iar benzile de lumină din lateral fiind deosebit de cool.
Un laptop Alienware nu este super subțire sau super ușor, dar trebuie să înțelegi că se aseamănă mai degrabă cu un tanc datorită puterii sale.

Laptop-urile Alienware sunt făcute cu adevărat bine.

Performanța unui laptop Alienware este, evident, cu adevărat excelentă. Acesta vine cu Kaby Lake i7 7280 HK și GTX 1080.
Lucrul care face acest laptop special și unic este Thermal Management.
Un lucru mai important în legătură cu acest laptop Alienware este ecranul, iar Panoul Quad HD este un display care oferă una dintre cele mai bune experiențe de joc. Precizia culorilor este excelentă și se vede că acest laptop a fost creat pentru jucători.
Este un pic scump, dar ținând cont de caracteristicile sale impresionante, dacă ți-l poți permite, vei juca ani buni jocuri fără probleme.

Dezavantajele unui laptop Alienware

Există doar două sloturi RAM, astfel încât vei putea obține doar până la 32 de GB de RAM. Dacă vrei însă tone de memorie sau dacă rulezi programe care necesită foarte multă memorie, atunci este posibil să ai nevoie de mai mult de 32 de GB. Deci, aceasta este o limitare la un laptop Alienware.
Are un număr decent de porturi; în total sunt patru, două dintre ele fiind de tip C.
Sursa de energie este într-adevăr mare, de 330 de wați. Dacă vei alimenta corect un GTX 1080, trebuie să ai la dispoziție destulă putere.

sursa foto: emag.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

8 iulie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Mare Mucenic Procopie

Unirea Ziarul

Publicat

în

8 iulie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Mare Mucenic Procopie În fiecare an, la data de 8 iulie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Mare Mucenic Procopie. Procopie, originar din Cezareea Palestinei, este prăznuit cu respect și devoțiune de credincioșii din întreaga lume ortodoxă. Acest mucenic al lui Hristos a trait pe vremea lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea