Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Echipa Izolați în România, la oamenii din cătunele din apropierea Câmpeniului, cu daruri de Crăciun

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipa Izolați în România a ajuns și la oamenii din cătunele din apropierea Câmpeniului, cu daruri de Crăciun.

Câmpeni e oraşul cu cătune şi drumuri de pământ între ele. Oamenii coboară pe poteci după pâine, fiindcă sus nu e magazin. Şi două case fără curent, cu oameni care s-au obişnuit să trăiscă doar cu lumina de afară.

„O graniţă nevăzută este între noi şi ei. Pe care o treci cu mare uşurinţă şi multă mirare. Pentru că în vale se vede un oraş mare, Câmpeni. Acesta e episodul în care înţelegem că, după un an pe munte, nu ne putem opri aici.

Că aşa cum au fost pe ecrane timp de trei luni, e de datoria noastră să îi revedem în prima seara de Crăciun. Fericiţi, cu pachete de la telespectatorul care a ştiut să ajute”, spune Dite Dinesz, realizatoarea seriei Izolaţi în România.

Sursa: tvr.ro

[nggallery id=7625]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, aniversat la împlinirea venerabilei vârste de 102 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, aniversat la împlinirea venerabilei vârste de 102 ani Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, județul Alba a împlinit duminică 102 ani. Acesta s-a născut în Galda de Jos, la data de 16 iunie 1922. A urmat cursurile Școlii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea