Rămâi conectat

Ştirea zilei

Vacanţe prelungite şi prime substanţiale de Crăciun, pentru salariaţii fabricilor de armament şi muniţie din Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Vacanţe prelungite şi prime substanţiale de Crăciun, pentru salariaţii fabricilor de armament şi muniţie din Cugir

Începând cu data de 20 decembrie 2019, aproape 2000 de salariaţi de la Societățile Uzina Mecanică și Fabrica de Arme Cugir intră într-o perioadă de vacanță de sărbători.

După cum ne declara noul director general de la Societatea Uzina Mecanică Cugir – ing. Cristian Simu, perioada de întrerupere a activității pentru societatea de muniţie şi armament este din data de 20 decembrie 2019 până în 6 ianuarie 2020, aproximativ două săptămâni, din care trei zile reprezintă concediu legal. De aceeași perioadă beneficiază și salariații Fabricii de Arme.

Potrivit informațiilor primite de la conducerile celor două societăți, va rămâne în activitate doar o parte din personalul salariat care lucrează în sectorul de utilități și care va avea misiunea să supravegheze și să intervină în cazul producerii unor avarii generate de modificările de temperatură pe timp de iarnă. Referitor la primele de Crăciun, acestea vor fi acordate în bani, angajaților de la Uzina Mecanică și în tichete valorice salariaților de la Fabrica de Arme.

Sumele acordate în bani și în tichete se vor situa în jurul valorii de 2000 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | ACCIDENT rutier la Geoagiu, comuna Stremț: Un autoturism cu trei persoane, SUSPENDAT pe malul unei râpe cu adâncimea de aproximativ 3 metri

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Geoagiu, comuna Stremț: Un autoturism cu trei persoane, SUSPENDAT pe malul unei râpe cu adâncimea de aproximativ 3 metri Un accident rutier a avut loc marți noaptea la Geoagiu, în comuna Stremț. Intervin pompierii cu trei autospeciale. Citește și: FOTO | ACCIDENT pe autostrada A1 Sebeș-Deva: Trei persoane rănite și un autoturism […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea