Rămâi conectat

Ştirea zilei

Foto, video| PANICĂ în cartierul Ampoi 3, din Alba Iulia: Mai multe persoane INTOXICATE cu monoxid de carbon

Ziarul Unirea

Publicat

în

Panică în cartierul albaiulian Ampoi 3, duminică seara, în jurul orei 21.00, unde se pare că mai multe persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

În urma unui apel pe 112 au fost semnalate 3 persoane cu amețeli și stare de vomă, căzute într-un apartament pe strada Arieșului.

YouTube video

ISU Alba, în cooperare cu SAJ intervine cu 4 ambulanțe (1 SMURD TIM C1, 1 SMURD B2, 2 SAJ), persoanele sunt asistate medical, stabile și vor fi transportate la spital.

YouTube video

Echipa de intervenție de la Eon este la fața locului și face cercetări. Cel mai probabil este vorba de scăpări de monoxid de carbon de la centrala termică defectă.

La intervenție a participat și un echipaj de jandarmi care a ajutat la transportarea persoanelor la ambulanțe.

YouTube video

UPDATE: A fost confirmată prezența de monoxid de carbon de către echipa E-On și Echipajul CBRN. Toate cele trei victime (1 bărbat și 2 femei, toți adulți) sunt la spital, stabile și cooperante.

La fata locului a ajuns si un echipaj CBRN.

Cauza incidentului a fost stabilită ca scăpări de gaze nearse sau arse incomplet de către o centrală termică cu tiraj normal cu defecțiuni.

[nggallery id=7603]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ștefania Roșu, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea leadership militar din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Bera Larisa

Publicat

în

Ștefania Roșu, absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, admisă prima la specializarea leadership militar din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu Absolventa Ștefania Roșu a fost admisă prima la specializarea Leadership militar, specialitatea militară Cercetare din cadrul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. Citește și: Irina Anghel, absolventă a Colegiului Militar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea