Rămâi conectat

Sport

Mâine, la Cisnădie, Viitorul Șelimbăr – Metalurgistul Cugir | “Roș-albaștrii”, împotriva unei nou-promovate revelație

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir evoluează mâine, de la ora 15.00, la Cisnădie, împotriva nou-promovatei Viitorul Șelimbăr, într-un meci contând pentru etapa a 10-a a Ligii a 3-a.

Gruparea de sub Drăgana a reușit runda anterioară prima victorie internă, 3-1 cu ‘lanterna roșie” SCM Zalău și a părăsit zona nisipurilor mișcătoare, urcând pe poziția a 11-a, cu 10 puncte, în vreme ce gruparea sibiană a suferit etapa precedentă primul eșec stagional, 0-2 în deplasare cu Fotbal Comuna Recea, părăsind grupul select al formațiilor invincibile.

Cugirenii sunt neînvinși de trei jocuri (5 puncte strânse), mai precis din 27 septembrie (0-2 la Odorheiu Secuiesc), dată când s-a consemnat și ultimul succes stagional al adversarilor (3-1, acasă cu CSC Sâmartin), care, de atunci au mai acumulat două puncte.

Antrenorul Lucian Itu nu poate conta pe Coltor – accidentat și I. Grozav – suspendat, în vreme ce în distribuția oponenților se regăsesc, printre alții Cîrstean (fost la Cugir până în vară), Tineiu (ex-Performanța Ighiu), Neacșa, Chindriș, Fotescu și Curtean (cu experiență acumulată în primele două eșaloane).

Viitorul Șelimbăr se poziționează în apropierea podiumului, pe poziția a 4-a, cu 14 puncte, având, alături de Avântul Reghin, cele mai multe remize din Seria a 5-a, cinci la număr, între care două în fața fanilor (cu Gloria Bistrița și Sticla Turda).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea