Rămâi conectat

Sport

FOTO: Bogdan Andone, fostul antrenor al FCSB, titular pentru Viitorul Vama Seacă în derby-ul cu CS Ocna Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bogdan Andone, fostul antrenor principal al FCSB, a evoluat în premieră pentru Viitorul Vama Seacă, echipa din Liga a 4-a Alba la care s-a legitimat ca jucător în acest campionat, după despărțirea de formația patronată de Gigi Becali. Însă echipa sa a pierdut pe propriul teren, 2-4 (0-2), cu CS Ocna Mureș, liderul eșalonului

Bogdan Andone a fost integralist, iar fratele său Radu a intrat în teren în actul secund, în minutul 65, finalul fiind unul pe muchie de cuțit după ce gazdele au revenit pe tabelă și au redus ecartul, apropiindu-se la 2-3!

CS Ocna Mureș își continuă marșul de regularitate, trecând și peste al 6-lea val, având maximum de puncte după șase etape

Prima clasată s-a impus în acest meci al ambițiilor, cu scorul de 4-2 (2-0), golurile fiind marcate de Cl. Marcu (17, din penalty), Csegoldi (27), Uță (57), T. Cristea (90+5), respectiv Gh. Groza (48) și Todea (73).

În etapa a 6-a, echipa din comuna Hopârta a întâlnit pe propriul teren pe CS Ocna Mureș, liderul campionatului, într-un derby local, iar fotbalistul în vârstă de 44 de ani și-a făcut debutul în garnitura gazdelor, în vreme ce fratele său Radu a rămas rezervă.

Rezultate:

Viitorul Sântimbru – Nicolae Linca Cergău 6-2 (3-2)

Marcatori: D. Anghel (25),  Oana (41), Olălău (45, 62, 90), Ad. Voicu (85, penalty), respectiv D. Trif (27), B. Găldean (37)

Bogdan Andone a evoluat ultima dată în Alba acum doi ani, în 2017, pentru Metalul Aiud, pe vrema când era antrenor la ASU Poli Timișoara, mai fiind legitimat și la Sportul Livezile.

iudeanul a evoluat, printre altele, pentru Sportul Studențesc, Rapid, FC Braşov, Ferencvaros sau Apollon Limassol, începându-și cariera de antrenor în 2011. În ultimii ani a mai fost legitimat în Alba, la Sportul Livezile sau Metalu Aiud. În 2016, ca secund al lui Marius Șumudică la Astra Giurgiu, a devenit campion al României cu gruparea giurgiuveană.

Ca jucător, Bogdan Andone are trei trofee cu Rapid. Sub comanda lui Mircea Lucescu, giuleştenii au câştigat cu Bogdan în echipă: titlul de campion în 1999, Cupa României în 1998, Supercupa României în 1999.

Foto: Tudor STAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea