Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO. Scene pline de AGRESIVITATE în plină stradă: O tânără snopită în bătaie, fără ca cineva să o poată scoate din mâinile agresorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scene pline de AGRESIVITATE au fost filmate în plină stradă în Sibiu, unde o tânără a fost snopită în bătaie, fără ca cineva să o poată scoate din mâinile agresorului.

Scene de o duritate extremă au fost surprinse în faţa unei săli de sport din Sibiu. Un bărbat a fost filmat în timp ce lovea o femeie şi o trăgea de păr.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Imaginile au fost trimise pe adresa redacţiei de către un martor al altercaţiei, care a filmat incidentul şi despre care spune că a avut loc în faţa sălii Star Sport. În imagini se vede cum un bărbat snopeşte în bătaie o femeie, iar cu cealaltă mână ţine un alt tânăr, fără însă a-l lovi.

YouTube video

Deocamdată, nu se cunosc motivele acestei agresiuni, iar reprezentanţii Poliţiei Sibiu susţin că nu a fost depusă nicio plângere din partea femeii agresate.

„În cursul acestei zile, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu şi al Centrului Operaţional din cadrul IPJ Sibiu nu a fost sesizat acest eveniment. Le recomandăm persoanelor agresate să depună reclamaţie”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea