Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Imagini scandaloase surprinse pe o stradă din Galați. Fată plină de sânge, ignorată de agenții de poliție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Imagini scandaloase au fost surprinse în weekend, la Galați. O fată care era plină de sânge s-a adresat unui echipaj de poliție, însă ofițerii au rămas impasibili la starea în care se afla victima unui viol. În urma imaginilor apărute pe rețelele de socializare, IPJ Galați a demarat o anchetă internă. Reacțiile la acest eveniment nu au întârziat să apară. Printre primii care au luat atitudine față de comportamentul agenților s-a numărat Traian Berbeceanu, fost comisar.

Conform unei imagini filmate în weekend și postate pe Facebook, agenții stau în mașină de Poliție, deși în fața lor se afla un copil plin de sânge și în stare de șoc.

În imaginile filmate de un cetățean apar fata plină de sânge, mașina de Poliție, mai mulți cetățeni și doi angajați ai unei firme de securitate. Oamenii de pe trotuar solicită ajutorul polițiștilor care refuză să coboare din mașină, în ciuda insistențelor.

Victima pare îngrozită și refuză să vorbească cu oamenii care i-au sărit în ajutor, în timp ce polițiștii asistă pasiv la întreaga scenă. În cele din urmă fata a fost transportată la Spitalul de Copii din Galați, iar persoana care a realizat filmarea a anunțat pe Facebook că a vizitat-o și confirmă faptul că victima a fost violată.

https://www.facebook.com/TraficNonStop/videos/558936514642196/

Persoana se declară revoltată de pasivitatea polițiștilor și cere măsuri dure împotriva celor doi agenți care au refuzat să ajute victima unui viol.

„Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soțul meu (unul dintre agenții wbc) am fost la spital și am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinții eineputând fi lângă ea în aceste momente. B. a fost violată. Mâine ne vom duce din nou la spital și de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se afla ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secția de poliție! Nu putem lăsa lucrurile așa, se putea întâmpla oricărui copil!!! Nepăsarea și delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul țării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideți să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”, a scris Doro Yola pe Facebook.

Surse din Poliție confirmă faptul că au declanșat o anchetă și că polițiștii sunt cercetați disciplinar pentru modul în care au intervenit în acest caz.

Fostul comisar Traian Berbeceanu susține că polițiștii de la Galați, care se uitau pasivi la o fată de 14 ani, plină de sânge, sunt ”ticăloși” și arată că Poliția ar trebui reconstruită și regândită, dar nu înainte de a-i curăța din sistem pe acești oameni.

”Asta deja nu mai este doar lipsă de profesionalism! Este ticăloșie în forma cea mai scabroasă. Este lipsă de elementar bun simț, de cea mai mică urmă de omenie…
Nici nu mai știu ce este de fapt!
Insă, în mod categoric, Poliția trebuie reconstruită, regândită, după ce în prealabil va fi temeinic curățată. Până la măduvă!”, scrie Berbeceanu.

sursa: stiripesurse.ro

sursa video: Info Trafic 24


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier în Alba Iulia, zona Patoș. Coliziune între două mașini. Au intervenit pompierii cu două autospeciale

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT rutier în Alba Iulia, zona Patoș. Coliziune între două mașini. Au intervenit pompierii cu două autospeciale Un accident s-a produs vineri seara, în jurul orei 20.40 în Alba Iulia, zona Partoș, între două autoturisme. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu două autospeciale pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs în mun […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea