Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO. „Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi”- Moment emoţionant la UNTOLD : DJ Don Diablo i-a dedicat o melodie Alexandrei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moment emoţionant la UNTOLD, în timpul concertului susţinut de DJ Don Diablo, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, când acesta a dedicat o piesă Alexandrei, fata ucisă la Caracal.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi”, a fost mesajul rostit de pe scena Cluj Arena, în timpul concertului susţinut de DJ Don Diablo, la UNTOLD.

Pe ecranul principal al scenei a fost postată o poză cu Alexandra.

Gestul DJ-ului suedez a emoţionat cei pe cei peste 100.000 de fani prezenţi la festival.

Alexandra Măceşanu (15 ani) a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut în aprilie 2019 şi Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat, joi, de trei ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea. Dincă şi-a recunoscut duminică faptele şi a spus le-a omorât pe fete şi că a ars cele două cadavre.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea