Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Accident MORTAL, sâmbătă dimineața. Un tânăr a murit pe loc după impactul cu un autotren

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr și-a pierdut viața sâmbătă dimineața în jurul orei 9, într-un accident petrecut pe șoseaua Cluj-Oradea, în zona localității Căpușu Mare.

Din primele informații, a avut loc o coliziune între un TIR și un autoturism. Autotrenul a părăsit șoseaua pe partea dreaptă a sensului de mers, a rupt gardul unui imobil și a pătruns în curtea unei societăți comerciale, unde a mai lovit un autorusim și o cabină.

A intervenit la accident o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. Medicii sosiți de urgență la locul evenimentului au declarat pe loc decesul șoferului din autoturism, ca urmare a traumatismelor grave suferite.

Pompierii au acționat pentru a putea scoate trupul bărbatului din autoturism și pentru a asigura măsurile de prevenire ca urmare a scurgerilor de carburanți înregistrate.

La locul evenimentului pompierii au găsit un autotren ieșit în afara părții carosabile, într-o curte a unui operator economic și două autoturisme avariate, dintre care unul se afla în curtea operatorului economic .

Potrivit polițiștilor, la ora 9.01 pe DN1 E60, la km. 500+400m, în afara localității Căpușu Mare, a avut loc un accident rutier grav, între un autoturism și un TIR, soldat cu decesul unei persoane. Accidnetul s-a produs ca urmare a intrării pe contrsensens a autoturismului.

Șoferul acestuia era un conducător auto în vârstă de 32 de ani, din comuna Gilău, județul Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier în Alba Iulia, zona Patoș. Coliziune între două mașini. Au intervenit pompierii cu două autospeciale

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT rutier în Alba Iulia, zona Patoș. Coliziune între două mașini. Au intervenit pompierii cu două autospeciale Un accident s-a produs vineri seara, în jurul orei 20.40 în Alba Iulia, zona Partoș, între două autoturisme. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu două autospeciale pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs în mun […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea