Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

La Sohodol, o nouă organizaţie a PP-DD Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O delegaţie a Partidului Poporului-Dan Diaconescu, organizaţia Alba, formată din preşedintele Ion Marincaş, secretarul Horaţiu Mugur Bibolar, vicepreşedintele Mircea Dobrescu şi vicepreşedintele Dragoş Lazăr s-au deplasat în Munţii Apuseni, în comuna Sohodol. Aici au înfinţat Organizaţia locală PP-DD Sohodol în funcţia de preşedinte fiind ales Coroiu Iosif.
Delegaţia organizaţiei judeţene a PP-DD s-a mai întâlnit cu preşedinţii PP-DD Zlatna – Ieno Racz, PP-DD Abrud – Victor Bârlea, prim-vicepreşedintele PP-DD Abrud – Alexandru Damingher, PP-DD Scărişoara -Cristian Vîrciu, PP-DD Roşia Montană – Vasile Morariu, PP-DD Bistra – Mihai Vodă.
PP-DD Alba este pregătit de alegerile locale, pentru a aduce printr-o veritabilă Revoluţie a Votului, o schimbare reală în viaţa românilor, care duc pe umerii lor o clică politică preocupată doar de propria înavuţire, nu de durerile celor mulţi.

Ion Marincaş, preşedintele PP-DD, Organizaţia judeţeană Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea