Rămâi conectat

Actualitate

Viorica Dăncilă, la Congresul PSD: ”Mă angajez că vom face o autostradă cap-coadă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În actuala guvernare va fi construită „o autostradă cap-coadă” şi nu va mai mai fi tolerată niciun fel de întârziere în acest sens – a promis premierul Viorica Dăncilă, sâmbătă, la congresul PSD.

„Guvernarea nu a fost perfectă, dar a fost eficientă. Avem motive sa fim mândri de ce am realizat. Românii nu au timp sa aştepte. Românii au nevoie de investiţii (…). Mă angajez că vom face o autostradă cap-coadă. Am demarat deja analiza să vedem care este proiectul pliat pe aşteptările românilor. Nu voi mai tolera niciun fel de întârziere!”, a spus Dăncilă.

Premierul s-a referit şi la proiectele deja demarate, parteneriatele public-privat pentru autostrăzile Ploieşti-Braşov şi Târgu Neamţ – Iaşi.

Legat de fondurile europene, Dăncilă a subliniat că a preluat guvernarea de la tehnocraţi cu „zero absorbţie”, iar acum s-a ajuns la 30%.

„Obiectivul nostru principal, să aducem mai mulţi români în clasa de mijloc, produce deja efecte, dar el trebuie continuat”, a afirmat Dăncilă.

Sursa: agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în weekend-ul 31 august – 1 septembrie 2024: Ultimele zile de vară aduc temperaturi ridicate și precipitații puține

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în weekend-ul 31 august – 1 septembrie 2024: Ultimele zile de vară aduc temperaturi ridicate și precipitații puține Ne apropiem cu pași repezi de ultimele zile ale verii și mulți se întreabă dacă vremea se va mențime în continuare frumoasă și cu temperaturi ridicate. Weekend-ul 31 august – 1 septembrie 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea