Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

În 4-6 iulie, Întregalde Folk 2019: Zeci de premii pentru interpreții talentați și zile de neuitat pentru iubitorii de muzică și natură. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

A șasea ediţie a festivalului folk îşi deschide braţele pentru iubitorii genului şi în general pentru iubitorii naturii, muntelui, prieteniilor vechi şi noi.

Festivalul se va ţine, ca de obicei în Tabăra Folk Ivanis, timp de trei zile la primul sfârşit de săptămână din luna iulie.

Program:

*4 iulie:

– preselecţie între orele 16,00 şi 18,00
– recitaluriincepand cu orele 19,00.

*5 iulie:

– concurs începători şi avansaţi orele 16,00 – 18,30
– recitaluri începând cu orele 19,00.

*6 iulie:

– premierea la începători şi avansaţi orele 17,00
– recitaluri începând cu ora 19,00.

Premiile: Valeriu Penişoara, 250 de lei, oferit de Bogdan Mihai Drăguş; Ţara Moţilor, 700 de lei, oferit de Cira Grigorescu Gabriel – Tatiana Stepa; 400 de lei, oferit de asociaţia Ad-Hoc prin preşedintele asociaţiei, Magda Puskas; Teodora Ionescu, 200 de lei, premiu oferit de Dana Florian şi Manea Mihai-croco pentru a încuraja scrierea de versuri proprii; Adrian Păunescu, 400 de lei, oferit de Carmen Buzatu; Liviu Nechita, 400 de lei, oferit de Ioana Lazăr; Vali Sterian, 400 lei de, va fi oferit de Tudor Maria; Premiul Găldioarei, 200 de lei, oferit de Ioana Mureşan; Alexandru Zărnescu, 400 de lei, oferit de Stelian Maria; DoiLupi, o chitară semiacustică, premiu sponsorizat de cei doi lupi, Anca şi Walter Dionisie; Ivanis, 300 de lei, oferit de Brănescu Constantin; Cel mai tânăr concurent, 200 de lei, va fi oferit de Fagarasi Vali şi Zoltan Fagarasi; Cristian Pațurcă, 300 de lei, oferit de Teodor Drăghici; Premiul special al juriului, 200 de lei, oferit de Stelian Maria; Întregalde Folk la începători, 1.000 de lei oferiţi de Viorel Marinache; Ioan Gyuri Pascu, 250 de lei, va fi oferit de Maria Decebal Marius; Întregalde Folk la avansaţi, 1.000 de lei va fi oferit de Emil Marian; Anda Călugăreanu, 300 de lei, oferit de Raluca şi Daniel Cismaru; Florian Pittiș, 400 de lei, va fi oferit de Mihaela Musatoiu, Alina Muşătoiu, Andreea Mateescu şi Stelian Maria.

Artişti pe scenă: Şerban Gosa, Maria Gheorghiu; Dan Chebac; Viorel Marinache; Adi Bezna; Andrei Maftei; Cătălin Ungureanu; Dana Florian; Daniel Julean; Baba Novak; Daniel Făt; Tudor Ronto (Tudor Maria); Elena Barbu; Corina Ofelia Corpodean; New Levites; Gilbert Ghicolescu şi Monica Mihaela Cojocaru; Magda Puskas; BAROCK grup, adică Danut Oancea , voce – Deny Crainiceanu , chitara – Kethy Hardton, chitara şi voce – Viorel Pascu, bass şi voce – Ştefan Gaiseanu, tobe, Manea Mihai-croco.

Sunetul şi luminile vor fi asigurate de Şerban Gosa şi Manea Mihai-croco.

Organizatorii vor pregăti câte un ceaun mare cu mâncare, pe fiecare seară, vor asigura în mare parte cafeaua fiartă la ceaun şi vor servi mici şi cârnaţi la grătar dar vă încurajează să veniţi cu produse alimentare după plac şi nevoie.

”În tabăra există posibilitatea păstrării la rece a cărnii dar nu şi a băuturii pe care o putem răci în Galdioara. La câţiva kilometri distanţă există un magazin cu alimente şi băuturi, etc. Locuri pentru cort există şi există şi toalete şi dus cu apă caldă. Parcarea se va face pe terenul taberei sau în locurile unde drumul e mai larg, fără a incomoda traficul. Şi pentru că am pomenit de drum trebuie să vă informăm că drumul de la Galda de Jos e asfaltat până la cabana Roica. După Roica urmează aproximativ 7 kilometri de drum judeţean cu pietriş, stricat în multe locuri şi cu multe denivelări care vă pot pune nervii în alertă. Se poate circula dar reduceţi viteză ca să ne putem vedea cu bine la Ivanis. Suntem mândri să putem mulţumi sponsorilor premiilor şi Pensiunii Floare de Colţ pentru ajutor ! Cu speranţa că putem continua să întindem o mână plină de prietenie copiilor ţării noastre vă salut şi vă aştept la Întregalde Folk în Ivanis ! Intrarea e liberă”, mai anunță organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliția Română, recomandări pentru șoferi și pietoni: Condiții de ploi torențiale și vijelii

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Poliția Română, recomandări pentru șoferi și pietoni: Condiții de ploi torențiale și vijelii Având în vedere prognoza meteo, care anunță instabilitate atmosferică accentuată, ploi torențiale și vijelii în zilele viitoare, Poliția Română informează conducătorii auto și pietonii cu privire la necesitatea adoptării unei conduite preventive în trafic, în scopul reducerii riscului implicării în evenimente rutiere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea