Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: ALERTĂ în Alba Iulia: Un URS a fost fotografiat în apropierea unei zone cu case de sub pădurea de la Schit, din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un URS a fost fotografiat, vineri seara, în apropierea unei zone cu case de sub pădurea de la Schit, din Alba Iulia. Locul în care se afla animalul este destul de aproape și de pista de biciclete.

Ursul a fost surprins în poză de un localnic, care se îndrepta cu mașina spre casă. El spune că la apropierea autoturismului animalul s-a speriat și a fugit în pădure.

Apariția unui urs în această zonă este o premieră. Pădurea de la Schit, care este situată foarte aproape de oraș, era considerat un loc sigur pentru albaiulienii amatori de plimbări în aer liber sau pentru bicicliștii care parcurg traseul pistei de biciclete de pe Dealul Mamut.

Un alt incident la fel de surprinzător a fost înregistrat joi după-amiază, în localitatea Ampoița, unde un urs a intrat în curtea unei case și apoi, speriat de câini, a fugit pe drum și s-a ascuns în tufișuri. Aici au fost mobilizați jandarmi, polițiști și vânători care au patrulat pe străzile satului pentru a se asigura că ursul s-a îndepărtat și nu mai constituie un pericol.

————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea