Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL, Florin Roman: Meleșcanu și Dan remaniați de votul masiv al românilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Este incredibil cât tupeu și aroganță în cazul miniștrilor Meleșcanu și Dan, care țin cu dinții de scaun, după ce au folosit toate mijloacele pentru a bloca votul democratic al românilor, respectiv a condus represiunea asupra manifestanților în 10 august, în cazul ministrului de Interne.

Este revoltător cum septuagenarul Meleșcanu, un demnitar care încasează pensie de lux, salariu de lux plătit de noi, își permite să sfideze votul nostru. El este principalul vinovat pentru blocarea votului diasporei și trebuie să plătească. Mai întâi cu funcția! Apoi în fața justiției, pentru că blocarea dreptului de vot e o infracțiune.

Mitomanul domn Meleșcanu, organizatorul direct al alegerilor, uită că a stabilit un număr de secții de votare echivalentul unui județ mic din România, pentru circa 5 milioane de români, alungați de regimul PSD-ALDE în afara României. Că în țări ca Spania, Italia, Anglia sau Germania, numărul secțiilor de votare a fost similar cu cel dintr-un orășel de provincie. Uită, septuagenarul Meleșcanu că a dispus reducerea numărului de ștampile și a găsit chichița cu acea declarație care trebuia completată că votezi doar pentru alegerile din România.

Toate aceste lucruri au fost premeditate de Meleșcanu, cu un singur scop: blocarea votului anti-PSD și ALDE din diaspora. În cazul unui refuz de demisie sau în cazul în care nu este demis, soluția este ca românii să crească presiunea în stradă și să nu se oprească până când acest individ nu pleacă. Vin alegerile prezidențiale și vor proceda la fel. Meleșcanu nu poate fi moral organizator al alegerilor prezidențiale în Diaspora.

De la secretara lui Dragnea nu am decât o așteptare. Ca pentru 10 august, să facă secretariat în pușcărie, alături de șeful ei, Liviu Dragnea, care sigur s-ar bucura de revedere. Împreună cu Sindile, Cucos și Paraschiv!

Lupta continuă până la capăt cu regimul odios!

Deputat Florin Roman, vicepreședinte PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Noua lege a Arhivelor Naționale adoptată tacit: Casa Națională de Pensii Publice scoasă din ecuație. Ce impact are asupra pensionarilor

Bera Larisa

Publicat

în

Noua lege a Arhivelor Naționale adoptată tacit: Casa Națională de Pensii Publice scoasă din ecuație. Ce impact are asupra pensionarilor Recent, Parlamentul României a adoptat tacit modificări importante la Legea Arhivelor Naționale, care schimbă modul de stabilire a tarifelor pentru serviciile arhivistice. Astfel, Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), care anterior avea responsabilitatea de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea