Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Nicolae Stanciu a părăsit Al Ahli, din motive financiare! Demersuri la FIFA pentru a deveni liber de contract și a-și recupera banii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul unirist Nicolae Stanciu a luat o decizie radicală și a părăsit clubul Al Ahli. Situația lui devine o problemă pentru selecționerul Cosmin Contra înaintea „dublei” cu Norvegia și Malta.

Concret, fotbaliştii lui Al Ahli sunt neplătiţi de aproape trei luni, iar Stanciu&co. n-au mai crezut în promisiunile şeicilor.  Aşa că românul n-a mai aşteptat finalul de campionat şi a revenit în ţară, de unde va face demersurile la FIFA pentru a-şi recupera banii de la arabi şi pentru a fi declarat liber de contract.

*N-a văzut niciun ban din salariu

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani, transferat pe 28 ianuarie de la Sparta Praga, a părăsit clubul din Jeddah din cauza marilor dificultăți financiare. Potrivit unor surse din apropierea jucătorului, acesta nu a primit decât bonusul de la semnarea contractului, la începutul anului. De atunci, nu și-a mai văzut salariul.

*Conducătorii, fără reacție

„Tricolorul” i-a anunțat pe șefii grupării de câteva ori că este nemulțumit. Și totuși, nu s-a întâmplat nimic. Nu l-au băgat în seamă. Furios, Stanciu a plecat ieri din Arabia Saudită, înaintea partidei de campionat cu Al-Ittifaq și nu ar vrea să se mai întoarcă. Stanciu vrea să depună memoriu la FIFA pentru a deveni jucător liber de contract. Problemele sale influențează și naționala. Cosmin Contra voia să-l titularizeze pe Stanciu și la cele două meciuri din această vară, în deplasare, cu Norvegia și Malta, pe 7 și 10 iunie. Îl va convoca, dar, selecționerul se teme ca situația dificilă de la club să nu-l afecteze pe Stanciu.

Sursa: Gazeta Sporturilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Raul Șteau, promovare în elită cu Gloria Buzău Mijlocașul aiudean Raul Șteau a promovat pe prima scenă cu Gloria Buzău. În penultima rundă a play-off-ului eșalonului secund, echipa condusă de Andrei Prepeliță a învins 3-0 pe Unirea Slobozia, iar Gloria Buzău a revenit, după 15 ani, în elita fotbalului românesc. Este a 4-a promovare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea