Rămâi conectat

Sport

Voința Stremț a mai făcut o victimă de lux: Viitorul Sâmtimbru, ce a pierdut după 17 meciuri!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voința Stremț a mai făcut o victimă de lux în returul Ligii a IV-a, învingând acasă, în etapa a 22-a, pe Viitorul Sântimbru, scor 3-2 (2-2).

O partidă spectaculoasă, cu răsturnări de scor, de la 0-1, la 2-1 și 2-2, cu golul victoriei reușit de “rezerva” Ilie Mihălțan. Voința Stremț este revelația returului, fiind neînvinsă în 9 meciuri (o remiză și 8 succese) și a urcat pe poziția a 4-a, făcând schimb de locuri cu gruparea din Galtiu.. Elevii antrenorului Ioan Marcu au mai făcut o victimă de lux, după Sportul Petrești și CIL Blaj, Viitorul Sântimbru – echipă imbatatabilă de mai bine de 7 luni (ultima înfrângere, în septembrie, la Zlatna) și 17 întâlniri!

Marcatori: Trifa (27, penalty), Rancea (31), I. Mihălţan (63), respectiv Tănase (9), Brânză (35, penalty).

Alte rezultate:

Metalu Aiud – CS Zlatna 1-7 (0-2)

Marcatori: Legian (90+2), respectiv A. Cîmpean (15, 44, penalty, 78, 79), Al. Popa (64), Biro (74), Iul. Marian (82).

“Careu” pentru experimentatul atacant Alin Cîmpean, noul golgheter al eșalonului. În fața echipei pregătite de aiudeanul Radu Andone, amfitrionii au înregistrat cea mai drastică înfrângere stagională. Auraii au un apetit ofensiv de remarcat, cu al treilea joc la rând (Dacia Mihalț, AFC Micești și acum, pe “Aiudelul”) în care înscriu mai mult de jumătate de duzină de goluri.

Nicolae Linca Cergău – CIL Blaj 2-4 (1-2)

Marcatori: N. Găldean (12), C. Diaconu (65, penalty), respectiv D. Olteanu (32), B. Varga (36, 52), D. Mihu (53) *G. Vlad (Nicolae Linca) a fost eliminat în minutul 89.

Blăjenii au revenit de la 0-1, s-au distanțat la 4-1, câștigând al doilea joc la rând, în vreme ce amfitrionii au înregistrat al doilea eșec succesiv

Dacia Mihalț – Navobi Cricău 2-0 (1-0)

Marcator: Tompi (5, 79).

Al doilea succes din retur pentru “lanterna roșie”, venit grație dublei lui S. Tompi. Dacia venea după trei eșecuri consecutive și o neprezentare runda anterioară. De notat că zestrea celor 10 puncte din clasament a fost agonisită de mihălțeni în fața propriilor suporteri, acesta fiind primul meci al sezonului în care ultima clasată nu a încasat gol.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis

Bera Larisa

Publicat

în

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis Jaqueline Cristian a reușit o victorie remarcabilă în turneul de tenis de la Jocurile Olimpice, în fața a 7.000 de spectatori, învingând-o pe favorita gazdelor, Caroline Garcia. Citește și: Ceremonie SPECTACULOASĂ în deschiderea Jocurilor Olimpice de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea