Rămâi conectat

Sport

FOTO: Andrei Irimie (CS Unirea Alba Iulia) – medalie de bronz, la seniori, la Campionatul European de powerlifting

Dan HENEGAR

Publicat

în

Comportare excelentă a delegației României la Campionatul European de Powerlifting ce se desfășoară în aceste zile la Pilsen, în Cehia. Astfel, sportivul Andrei Irimie, legitimat la CS Unirea Alba Iulia, a urcat pe ultima treaptă a podiumului, la seniori, categoria 83 kilograme, în proba de împins din culcat, cu rezultatul 262,5 kilograme ridicate.

În total avem 11 medalii până acum, dintre care 6 sunt obținute de catre sportivi de la CS Unirea Alba Iulia. Sunt foarte mulțumit„, a transmis Ovidiu Pănăzan, conducătorul delegației tricolore și președintele Federației Române de Powerlifting.

Celelalte 5 medalii europene trecute în dreptul clubului din Cetatea Marii Uniri au fost cucerite de Cătălin Buciuman (cat. 74 kilograme) – la tineret (bronz la împins din culcat) și Alexandru Catarambă – la juniori II, categoria +120 kilograme, trei medalii de aur și una de argint.

Alte rezultate au fost obținute de Andrei Cioflică (CS Unirea Alba Iulia) – la categoria 74 kilograme, seniori, locul patru în proba de împins din culcat, cu 190 kilograme ridicate (la 5 kilograme de medalia de bronz); Laurențiu Avram (CS Unirea Alba Iulia) – categoria 83 kilograme, locul opt în proba de împins din culcat (195 kilograme ridicate) – la seniori, și Gheorghe Moise (CS Iron Team Ploiești) – categoria 66 kilograme, seniori, cu locul 4 la genflexiuni și împins din culcat, locul șase la îndreptări și locul cinci la total.

Astăzi va intra în concurs și Daniel Bălăiță (CS Power Galda, cat. 105 kg) – la seniori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

14 august 2024: Micii pasionați de ciclism din Alba Iulia, așteptați la Cursa Copiilor, din cadrul Turului României. Cum se fac înscrierile

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 august 2024: Micii pasionați de ciclism din Alba Iulia, așteptați la Cursa Copiilor, din cadrul Turului României. Cum se fac înscrierile Miercuri, 14 august, începând cu ora 14:00, în Piața Unirii din Alba Iulia, cei mici sunt așteptați la cursa copiilor organizată cu ocazia Turului României. Astfel, copiii cu vârste între 2-14 ani vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea