Rămâi conectat

Sport

Gloria Lunca Teuz-Cermei – Industria Galda | După puncte, în a doua deplasare consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Găldenii încheie o săptămână cu trei jocuri cu o deplasare la Lunca Teuz Cermei, liderul surprinzător, pentru o rundă, al Seriei a 4-a, arădenii coborând pe poziția a 4-a, cu 43 de puncte.

Jocul contând pentru etapaa a 23-a se va disputa sâmbătă,13 aprilie, de la ora 17.00. Remiza de la Deva, împotriva unei contracandidate din subsol, a venit după două înfrângeri consecutive ale Industriei, ce este angrenată în bătălia pentru evitarea retrogradării, situându-se pe poziția a 13-a, cu 25 de puncte.

Reprezentanta județului Alba va aborda al 4-lea joc la rând fără antrenorul Paul Ciucă, absent din pricina unor probleme de sănătate, urmând ca la a doua deplasare consecutivă din distribuție să lipsească D. Lupșan – suspendat și Circov – accidentat, vor reveni însă S. Fulea și Adam. “Este un joc mult mai dificil decât precedentul, împotriva unui adversar de alt calibru valoric, o echipă fruntașă din serie. Abordăm confruntarea cu gândul să luăm puncte, întrucât ne apasă poziția din ierarhie”, a punctat Marcel Georgiu, președintele Industriei.

La Deva, miercuri, găldenii au smuls o remiză prețioasă, scor 1-1 (0-0), reușită egalizatoare semnată de Cioară (67, din penalty).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea