Rămâi conectat

Sport

În etapă intermediară, FC Avrig – Unirea Alba Iulia | “Alb-negrii”, obligați să ia puncte!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Zdruncinați după înfrângerea de pe “Cetate”, 0-3 cu CSM Școlar Reșița, al doilea eșec consecutiv, fără a înscrie, “alb-negrii” nu-și permit sub nicio formă să plece cu mâna goală de la Avrig, meciul din etapa a 22-a, programat mâine, de la ora 17.00.

FC Avrig, clasată pe poziția a 7-a, cu 34 de puncte, are 3 victorii din tot atâtea jocuri în retur în fața fanilor (3-2 cu Industria Galda, 2-1 cu Crișul Chișineu Criș și 1-0 cu CS Hunedoara) și dispune în efectiv de numeroși jucători ce au evoluat în Alba, printre aceștia fiind cugireanul M. Codrea și dăianul Ad. Hăprian, ca să oferim doar două exemple.

Unirea Alba Iulia (26 de puncte), măcinată și de problemele financiare, este în picaj, a ajuns pe locul al 11-lea, la doar un punct de locurile retrogradabile și se simte serios amenințată de intrarea în hora retrogradării. În plus sunt și probleme de efectiv: Ad. Matei – suspendat, Davidaș și Cr. Păcurar – accidentați, Sporea, An. David și Mardare – incerți (se speră măcar în utilizarea primilor doi, dar mai ales a goalkeeperului).

Sunt puncte vitale puse-n joc, nu ne mai permitem pași greșiți, ne apasă situația din clasament. Suntem datori după ultimele rezultate și obligați să nu ne întoarcem cu mâna goală de la acest meci”, a menționat antrenorul Adrian Bicheși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea