Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a: Viitorul Sântimbru – CS Zlatna, meci nebun la Galtiu, cu două penalty-uri ratate! Voința Stremț, set de tenis la Cergău și maximum de puncte în retur

Dan HENEGAR

Publicat

în

Un meci efectiv nebun la Galtiu, în etapa a 17-a a Ligii a IV-a, între vecinele de clasament Viitorul Sântimbru și CS Zlatna, încheiată egal, scor 2-2 (0-1)!

Aurarii au condus în două rânduri, ambele formații irosind câte o lovitură de pedeapsă. La scorul de 1-2, portarul gazdelor Ov. Barna a parat execuția lui A. Câmpean (65), iar în minutul 87, a fost rândul lui Pojar (CS Zlatna) să intervină la șutul din punctul cu var trimis de Al. Stan (ce putea aduce victoria amfitrionilor), iar B. Ștef a fost eliminat în prelungiri.

Echipa lui Ștefan Fogoroși a trecut și al 13-lea val invincibil (ultimul eșec… la Zlatna, 1-2, în 14 septembrie 2018), iar vizitatorii rămân fără succes în retur (trei remize în 4 jocuri, toate cu același scor, 2-2).

Viitorul Sântimbru – CS Zlatna 2-2 (0-1)

Marcatori: E. Hălălae (52), Tănase (72), respectiv Kiraly (22), Al. Greuruş (58) *B. Ştef (Viitorul Sântimbru) a fost eliminat în minutul 90+3 pentru cumul de cartonaşe galbene *Ambele echipe au ratat câte un penalty, oaspeţii în minutul 65 prin A. Câmpean, iar gazdele în minutul 87 prin Al. Stan.

Sportul Petrești – AFC Micești 7-0 (4-0)

Marcatori: Cioară (3 – autogol), Bălaş (7, 54), Buligă (10), M. Cristea (19), D. Ianc (51), Afrapt (70).

Liderul a repurtat cel mai clar succes din primăvară, al doilea joc la rând cu 7 goluri marcate (precedentul 7-2 la Mihalț), în fața unei grupări ce a pierdut toate întâlnirile din retur.

Energia Săsciori – Metalu Aiud 1-1 (1-0)

Marcatori: Jula (31), respectiv V. Drăgan (70) *Jula (Energia) a ratat un penalty în minutul 10.

Primul punct extern al returului pentru aiudeni, reușită a rezervei Val. Drăgan, și întâia remiză din 2019 a Energiei, ce venea după două succese consecutive.

Nicolae Linca Cergău – Voinţa Stremţ 1-6 (0-0)

Marcatori: V. Diaconu (89), respectiv Trifa (47), Epure (61, 70, 74), I. Mihălţan (81), A. Breaz (90+3).

După un prim act fără goluri, la reluare s-a înregistrat un set de tenis în favoarea oaspeților, ce au maximum de puncte în partea secundă a stagiunii. Amfitrionii au suferit cel mai drastic insucces intern al campionatului.

Spicul Daia Română – CS Navobi 2-1 (0-1)

Marcatori: B. Grigore (78), Al. Culda (80), respectiv D. Chira (29).

Dăienii au întors scorul în câteva minute, realizând a treia victorie a primăverii (toate în fața fanilor), Navobi suferind al 4-lea insucces din tot atâtea confruntări în retur


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis

Bera Larisa

Publicat

în

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis Jaqueline Cristian a reușit o victorie remarcabilă în turneul de tenis de la Jocurile Olimpice, în fața a 7.000 de spectatori, învingând-o pe favorita gazdelor, Caroline Garcia. Citește și: Ceremonie SPECTACULOASĂ în deschiderea Jocurilor Olimpice de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea