Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Echipa RO-001 XEO a Colegiului HCC din Alba Iulia premiată cu diplome pentru rezultatele obținute la Campionatul Național de Robotică pentru licee – BRD First Tech Challenge România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipa RO-001 XEO a Colegiului HCC din Alba Iulia a fost premiată miercuri cu diplome pentru rezultatele obținute la Campionatul Național de Robotică pentru licee – BRD First Tech Challenge România.

Miercuri, 27 martie, membrii echipei RO-001 XEO a Colegiului HCC din Alba Iulia au fost premiați cu diplome oferite de conducerea școlii. În cadrul aceluiași eveniment au fost premiați și sponsorii care au sprijinit echipa colegiului în activitatea lor.

YouTube video

„Nici nu știm cât de mândri putem fi de voi. Depășește puterea noastră de a vă mulțumi și de a fi încântați că existați și că ați reușit o performanță unică. Este un lucru fantastic, creativitatea voastră este dincolo de puterea noastră de închipuire. Cuvintețe nu pot exprima bucuria pe care o avem.

YouTube video

Iar fără comunitatea locală, fără părinți, lucrurile nu pot să meargă pe un trend ascendent. Mulțumesc celor care au fost alături de voi. Un lucru foarte important e că echipa se autosusține, ei își caută sponsorizările, ei se promovează, sunt ca un organism independent de ceea ce înseamnă școală. Este un exercițiu fantastic pentru viață și pentru ceea ce vă așteaptă în continuare”, a spus Valer Cerbu, directorul Colegiului.

De asemenea, au fost oferite diplome pentru sponsorii care au sprijinit echipa: IPEC Alba Iulia, Jidvei, Adral SRL, Atlas Imobiliare SRL, Ener Rom SRL, Rotary Club Alba Iulia, Livrez Dragoste și Asociația Împreună pentru Colegiul Național Horea Cloșca și Crișan din Alba Iulia.

YouTube video

„Ne dorim să păstrăm trend-ul, chiar dacă din exterior pare că s-a repetat experința, anul acesta a fost cu totul altceva. Ne-am extins foarte mult domeniul de activitate. Noi am încercat să ne implicăm în tot ce am putut, am organizat evenimente, am fost implicați în tot ce înseamnă prezența IT-ului în viețile tinerilor, am vrut să promovăm spiritul civic, gândirea critică, valorile în care noi credem și sperăm că, prin eforturile depuse de noi anul acesta, am reușit să creăm ceva durabil. Am un citat care îmi place mult: Ce se întâmplă o dată s-ar putea să se întâmple o singură dată, dacă se întâmplă de două ori, cu siguranță se va întâmpla și a treia oara”, a spus Mihai Marius Mermezan, team leader-ul echipei.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Un tânăr din Cugir, printre victimele carnagiului de la Geoagiu: Toate victimele aveau până în 24 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr din Cugir, printre victimele carnagiului de la Geoagiu: Toate victimele aveau până în 24 de ani Un tânăr din Cugir se numără printre victimele carnagiului de la Geoagiu Toate victimele aveau până în 24 de ani. În urma accidentului mortal de la Geoagiu au rezultat cinci victime cu vârstele de 22 de ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea