Rămâi conectat

Sport

FOTO: La Campionatele Naționale de marș, medalii pentru atletele din Cetatea Marii Uniri: Mihaela Acatrinei – vicecampioană națională la seniori, Georgiana Jid – bronz la tineret

Dan HENEGAR

Publicat

în

Două medalii au cucerit mărșăluitoarele din Cetatea Marii Uniri, la recentele Campionate de Marș ce s-au disputat la Botoșani. Astfel Mihaela Acatrinei a devenit vicecampioană națională la senioare, iar Georgiana Jid a câștigat medalia de bronz la tineret.

Ne-am atins obiectivul propus, acela de a lua două medalii. În condițiile în care a fost cel mai dificil traseu de când activez în marș, cu 500 de metri în pantă, foarte solicitant pentru competitori, situație ce a influențat timpii înregistrați”, a spus Gabriel Avram, antrenorul celor două atlete albaiuliene.

Campionatul Național de marș (iarnă), masculin și feminin, pentru seniori, tineret, juniori 1, 2 și 3 și copii 1 s-a desfășurat în premieră la Botoșani. Mihaela Acatrinei (CS Unirea Alba Iulia – CSU Reșița) s-a clasat pe locul secund la senioare, pe distanța de 20 kilometri, cu rezultatul 1:47.03, cucerind și aurul la echipe, cu CS Universitatea Reșița, iar Georgiana Jid (LPS Alba Iulia – CS Unirea Alba Iulia) – cu timpul 2:03.11, a terminat pe ultima treaptă a podiumului la tineret, și locul cinci la senioare. O fostă elevă a antrenorului Gabriel Avram, Roxana Panța, legitimată acum la SCM Bacău, a devenit vicecampioană națională la tineret.

Următoarele competiții sunt unele extrem de importante pentru Mihaela Acatrinei, ce va concura la Campionatul Balcanic de marș, la Alexandroupolis (Grecia) – în 20 aprilie, respectiv la Cupa Europei, la Alytus (Lituania) – în 19 mai, concursuri internaționale de la care va absenta Ana Rodean – nerefăcută.

La prima competiție majoră a anului pentru marșul albaiulian (anul trecut, de Centenar, competiția s-a desfășurat în “Cealaltă Capitală”) au absentat, din diverse motive, Ana Rodean – intervenție chirurgicală la genunchi, Roxana Panța – legitimată la SCM Bacău și Bianca Molnar – a abandonat activitatea competițională, astfel că CS Unirea Alba Iulia nu a putut alcătui o echipă, din motive obiective.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea