Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Vineri, ora 15.00, Unirea Alba Iulia – LPS Cetate Deva | Cine va cuceri Cetatea, într-un duel al suferinței?

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia (locul 9, 23 de puncte) și LPS Cetate Deva (poziția a 14-a, 19 puncte), se înfruntă mâine, 22 martie, de la ora 15.00, pe “Cetate” într-un duel al suferinței între grupări deloc liniștite în retur.

Hunedorenii abordează confruntarea de pe o poziție retrogradabilă, cu numai două puncte strânse în acest an, dar cu un nou antrenor pe bacna tehnică, Romulus Gabor – care l-a înlocuit pe Ioan Petcu.

“Alb-negrii”, la al doilea joc la rând în fața fanilor, după acel semieșec cu Millenium, simt presiunea și sunt obligați să cucerească toate punctele, unele vitale, în actuala conjunctură (urmează un program dificil) pentru a nu se declanșa criza! Vor absenta din distribuția gazdelor Mardare (a început pregătirea), Petruse și Cr. Păcurar.

Este foarte important să avem rezultate pozitive cu echipele situate sub noi, să mărim distanța din clasament. Ne interesează toate punctele, devenite vitale, pentru a ne asigura o oarecare liniște și implicit să abordăm mult mai relaxați jocurile următoare. În caz contrar orice meci va fi unul cu sabia deaspra capului”, a declarat antrenorul Adrian Bicheși. Unirea Alba Iulia, “regina remizelor” din Seria a 4-a (în tur, 0-0 la Deva), cu 8 egaluri la activ, nu-și permite un nou pas greșit, mizând și pe ambiția mijlocașului Răzvan Fetița, echipier în tur al devenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea