Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE | FOTO / VIDEO TRAGEDIE în comuna Livezile. Un copil de 2 ani a căzut în fântână. Un elicopterul SMURD îl transportă din Aiud, la spitalul din Târgu Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

TRAGEDIE în comuna Livezile. Un copil de 2 ani a căzut în fântână. Este inconștient, se fac manevrele de resuscitare

Marți, o tragedie a avut loc în comuna Livezile. Un copil de 2 ani a căzut în fântână.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit cu o autospecială și o ambulanță SMURD pentru un copil de 2 ani căzut în fântână, în comuna Livezile.

Copilul a fost scos din fântână, este inconștient, în stop cardio respirator. S-au început manevrele de resuscitare.

UPDATE: Victima a fost preluată și transportată la UPU Alba-Iulia pentru investigații medicale, transmite ISU Alba.

https://youtu.be/fmpmvf2HhKo

UPDATE 1. Este vb de un copil de aprox. 2 ani cazut intr o fantana adanca de aprox. 5-6 m. pana la luciul apei si inca 2-3 m. adancimea apei.
Dupa copil a coborat un localnic care l-a mentinut deasupra nivelului apei. Pompierii l-au extras cu ajutorul dispozitivului existent respectiv scripete, lant si galeata. Echipajul de prim ajutor SMURD Aiud a inceput manevrele de resuscitare si au continuat timp de aprox. 30 min. pana la sosirea echipajului SMURD Terapie Intensiva Mobila care a preluat copilul si a continuat manevrele de resuscitare si de crestere a temperaturii acestuia.
In prezent, copilul este intubat, respira singur, are activitate cardiaca si este preluat de echipajul elicopterului SMURD Mures care a aterizat pe stadionul din municipiul Aiud. La extragerea din fantana, copilul era in stop cardio respirator si hipotermic. Se apreciaza ca a stat aprox 20 min. in fantana pana s-a reusit extragerea acestui, a transmis ISU Alba.

https://youtu.be/bsmmf_oVz-E

https://youtu.be/38grZ-if7iE

Foto / video: ISU Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește” Într-o recentă apariție la Radio Unirea FM, Claudiu Petruț, tânărul din Alba cunoscut pentru gesturile sale de caritate, a vorbit despre proiectul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea