Rămâi conectat

Ştirea zilei

Compania Apulum din Alba Iulia: Nu simţim instabilitatea de pe pieţele europene. 2018 a fost un an foarte bun, cu o creştere de 7-8%

Ziarul Unirea

Publicat

în

Compania Apulum din Alba Iulia: : Nu simţim instabilitatea de pe pieţele europene. 2018 a fost un an foarte bun, cu o creştere de 7-8%

Ioan Voican, directorul executiv al Apulum, producător de articole din porţelan, spune că instabilitatea de pe pieţe precum Marea Britanie, care se pregăteşte să iasă din UE, sau Italia, care a intrat în recesiune, nu afectează în niciun fel compania care trimite peste 90% din producţie la export. Principalul client al fabricii de porţelan este gigantul suedez IKEA.

„Nu simţim aceste tensiuni. Din contră, ce­rerea a fost mai mare. Anul trecut am avut o creştere de 7-8% faţă de anul pre­cedent, avans determinat de cererea mai mare”, a spus executivul, care con­du­ce o companie cu circa 1.500 de anga­jaţi şi o cifră de afaceri de circa 153 mil. lei în 2017.

Fondată în anul 1970 în orașul Alba Iulia, Apulum S.A. este cel mai mare producător de porțelan din România, cu o producție diversificată: porțelan menaj și hotelier, obiecte decorative, bibelouri.

Menținerea poziției pe piață înseamnă urmărirea tendințelor existente, având ca urmare o permanentă activitate de înnoire a produselor, susținută de un spirit inovativ, atât în ceea ce privește tehnologia, cât și în ceea ce privește forma și decorul produselor.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește” Într-o recentă apariție la Radio Unirea FM, Claudiu Petruț, tânărul din Alba cunoscut pentru gesturile sale de caritate, a vorbit despre proiectul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea