Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: ACCIDENT MORTAL pe DN14. Șoferul unei autoutilitare, înmatriculată în ALBA, implicat în eveniment, a fost rănit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident mortal pe DN 14, în localitatea Hodoş din judeţul Sibiu. Traficul este oprit complet.

Echipajele de intervenție acționeazã pe DN 14-Sighișoara –Mediaș, din cauza unui accident petrecut in urmã cu puțin timp, in afara localitãții Dumbrãveni-Sibiu, la km 65.

Douã persoane sunt decedate ( o minorã, din dreapta spate, si un pasager,dreapta fațã ) dintr-un autoturism care a fost lovit de un alt autoturism care a efectuat o depàșire neregulamentarã.

Soferul vinovat este si el rãnit si va fi transportat la spital, la fel ca alte 2 persoane pasagere din autoturismul pe care il conducea acesta.

In total, au fost implicate 3 autovehicule in accident. Traficul este oprit complet si se preconizeaza ca va mai dura.

Din primele cercetari, se pare ca accidentul s-ar fi produs pe fondul vitezei neadaptate.

DN 14, km. 66+800, pe un tronson in curba la dreapta, un sofer, 45 MS, care conducea pe sensul Medias – Sighisoara, a pierdut controlul directiei de deplasare si a patruns pe contrasens in coliziune cu o autoutilitara condusa regulamentar din sens opus de catre un barbat in varsta de 61 de ani, AB.

Din impact, a fost acrosat si turismul aflat in spatele masinii care a patruns pe contrasens.

In urma coliziunii, au rezultat decesul soferului din MS si al unei tinere in varsta de aprox 20 de ani, ranirea grava a unei adolescente in varsta de 16 ani, a unei femei in varsta de 45 de ani, toate 3 din MS, pasagere in acelasi autoturism, si ranirea soferului autoutilitarei. Din al treilea autovehicul nu au fost persoane ranite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește” Într-o recentă apariție la Radio Unirea FM, Claudiu Petruț, tânărul din Alba cunoscut pentru gesturile sale de caritate, a vorbit despre proiectul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea