Rămâi conectat

Sport

FOTO: Albaiulianca Mihaela Acatrinei, campioană națională universitară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atleta albaiuliană Mihaela Acatrinei a cucerit titlul național în proba de 3 kilometri marș, în cadrul Campionatelor Naționale Universitare ce s-au desfășurat în weekend la Bacău. Cu timpul de 13:40.22, sportiva din Cetatea Marii Uniri, legitimată la CS Unirea Alba Iulia și CS Universitatea Reșița, a cucerit medalia de aur concurând pentru Universitatea „Eftimie Murgu” Reșița, instituție de învățământ din județul Caraș Severin.

Este un progres pentru Mihaela Acatrinei, care în 2018 a fost vicecampioană națională în aceeași probă, cu timpul 13:51.61. În vârstă de 23 de ani, Mihaela Acatrinei a câștigat în premieră titlul la universitare (Universitatea “Eftimie Murgu” a strâns 9 medalii la universitare).

Anul trecut atleta din Cetatea Marii Uniri și-a trecut în cont o medalie de bronz la naționalele de 20 de kilometri de la Alba Iulia, când a devenit campioană națională pe echipe, cu CS Unirea, un bronz la Campionatele Balcanice din Serbia, o medalie de argint la campionatele naționale pe distanța de 10 kilometri (aur cu CSU Reșița, la echipe), dar și o prezență la Campionatul Mondial de Marș din China (alături de Ana Rodean). “Este un rezultat foarte bun ca și timp, ținând cont de nivelul de pregătire din acest moment al Mihaelei”, a comentat antrenorul Gabriel Avram.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis

Bera Larisa

Publicat

în

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis Jaqueline Cristian a reușit o victorie remarcabilă în turneul de tenis de la Jocurile Olimpice, în fața a 7.000 de spectatori, învingând-o pe favorita gazdelor, Caroline Garcia. Citește și: Ceremonie SPECTACULOASĂ în deschiderea Jocurilor Olimpice de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea