Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Atenţie şoferi! O nouă situaţie în care puteţi rămâne fără permisul de conducere intră în vigoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Decretele pentru promulgarea legii care introduce o nouă situaţie în care şoferilor le poate fi retras permisul de conducere au fost semnate, vineri, de Preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a promulgat Legea privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 9/2009 pentru completarea art. 103 din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, potrivit Agerpres.

Legea are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea OUG 195/2001 în sensul introducerii unui nou caz de retragere a permisului de conducere, respectiv situaţia în care autoritatea emitentă a sesizat instanţa de judecată în sensul anulării permisului obţinut cu încălcarea normelor legale.

Proiectul a fost aprobat în 2009 de Senat, dar abia în decembrie anul trecut Camera Deputaţilor a adoptat acest act normativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea