Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Diplomă de Excelență pentru un tânăr albaiulian și echipa lui la Top 10 cel mai promițător startup 2019

Ziarul Unirea

Publicat

în

Diplomă de Excelență pentru un tânăr albaiulian și echipa lui la Top 10 cel mai promițător startup 2019!

În cadrul Galei Top 100 antreprenori organizată de Business Review, vineri, 13 decembrie, la Palatul CEC din București, aplicația Beez a primit o Diplomă de Excelență și a fost numit cel mai promițător fintech Românesc.

Echipa Business Review a ales zece antreprenori tineri a căror afaceri au un potențial uriaș să devină puncte de reper pentru economia națională. În acest Top 10, Lucian Cramba, co-fondatorul aplicației  și echipa lui au ocupat primul loc cu aplicația Beez, aplicație prin intermediul căreia se pot realiza economii de fiecare dată când se fac cumpărături online.

”Sunt mândru să reprezint echipa. Diploma de Excelență este un rezultat al echipei. Oricare a fost funcția pe care am ocupat-o la job, datorez totul colegilor, al oamenilor alături de care am muncit. Mă bucur că am avut oportunitatea să reprezint aplicația Beez și sunt recunoscător încă o dată echipei fără de care nu am fi ajuns nicăieri”, a declarat Lucian Cramba.

Produsul a fost lansat în urmă cu 6 luni, și crește cu aproximativ 200 de utilizatori în fiecare zi. Beez are în prezent peste 36.000 de utilizatori și  aproape 3 milioane de euro vânzare în 6 luni de la lansare.

Echipa primului sturtup înfiinţat şi dezvoltat la Alba Iulia numără în prezent 4 fondatori,  11 membri și a realizat parteneriate cu mai mult de 400 de magazine online.

”Beez” a intrat în top 5 al celor mai descărcate aplicaţii din România în domeniul ”shopping”.

[nggallery id=6623]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Aurora Boreală a apărut pe cerul din Alba în noaptea Perseidelor: Imagini spectaculoase surprinse de un pasionat de fotografie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aurora Boreală a apărut pe cerul din Alba în noaptea Perseidelor: Imagini spectaculoase surprinse de un pasionat de fotografie Perseidele și aurora boreală au fost surprinse pe cerul de la Ciugud, duminică noaptea, de un pasionat de fotografie care a postat cadrele realizate pe pagina de Facebook. Citește și: Perseide 2024: Cea mai spectaculoasă ploaie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea