Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Moment frumos la o școală din Alba Iulia: Elevii, organizați sub forma unui mare 100, au înălțat baloane în culorile tricolorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marți,  27 noiembrie 2018, sala de sport a Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia a fost neîncăpătoare pentru elevii, cadrele didactice, părinții și invitații prezenți la spectacolul in cinstea Marii Uniri,  pregătit de clasele a IV-a și clasele V-VIII. 

Intitulat sugestiv,  „Vin românii, vin la Alba iar”, acesta a debutat cu intonarea Imnului Național al României,  de către corul Speranța și de toți cei prezenți.

A urmat un recital de poezie, realizat de elevi ai claselor a VIII, apoi un montaj literar-artistic, prezentat cu mult entuziasm de elevii claselor a IV-a, care au îmbinat melodiile patriotice cu recitarea de poezii.

Momentul dansului popular individual a stârnit ropote de aplauze,  urmat de parada portului popular din diverse regiuni istorice, în acompaniament muzical specific zonei prezentate. La final,  toți cei prezenți s-au prins în Hora Unirii.

Încheierea evenimentului a aparținut celor mici,  care, organizați sub forma unui mare 100, au înălțat baloane in culorile tricolorului.

[nggallery id=6481]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Discoteca Nostalgia, la Teiuș: Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de ritmurile muzicale retro, la Casa de Cultură a orașului

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Discoteca Nostalgia, la Teiuș: Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de ritmurile muzicale retro, la Casa de Cultură a orașului Discoteca Nostalgia, ediția a II-a, a început în această seară, la ora 19.00, la Casa de Cultură a orașului Teiuș. Zeci de oameni au umplut ringul de dans, bucurându-se de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea