Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Prognoza meteo pe o lună: Când lovesc ploile şi ce ne aduce luna DECEMBRIE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 5 noiembrie – 3 decembrie 2018. Vremea se răceşte la finalul lunii noiembrie, iar spre finalul lunii vor avea primele ninsori, anunţă meteorologii. Nici decembrie şi ianuarie nu se anunţă blânde. Vom avea frig cumplit, cu minine de minus 20, minus 30 de grade, şi viscol puternic.

Săptămâna 05.11.2018 – 12.11.2018

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Media temperaturii aerului se va situa peste cea normală a perioadei, cu o abatere mai mare în regiunile vestice și nord-vestice.

Precipitațiile estimate a se înregistra în această săptămână vor fi deficitare în întreaga țară, cu un deficit mai pronunțat în regiunile vestice, nord-vestice și centrale.

Săptămâna 12.11.2018 – 19.11.2018

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale ale perioadei, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar pe întreg teritoriul României.

Săptămâna 19.11.2018 – 26.11.2018

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor climatologic normale pentru această săptămână.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 26.11.2018 – 03.12.2018

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi caracterizat de valori ce se vor situa în jurul mediilor climatologice ale perioadei, pe întreg teritoriul.

Meteorologii spun că iarna care bate la uşă va fi capricioasă, cu episoade de viscol şi ger, deşi este prematur pentru o prognoză exactă a anotimpului friguros. „E greu să spunem. Cu zece zile înainte, vom spune dacă vom avea zăpadă. În 2017, pe 24 decembrie aveam peste 20 de grade, pe 25 deja se schimbase vremea, iar pe 29 cod roşu de viscol. Pe măsură ce ne apropiem, în noiembrie vom actualiza informaţiile pentru iarnă, când ne apropiem vom putea spune unde vom avea zăpadă”, a spus Elena Mateescu, director ANM.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș Transfăgărășanul( DN7C) traversează pe o lungime de 151 km, pe axa nord-sud, Munții Făgăraș, care este cel mai înalt lanț muntos din România. Transfăgărășanul, ce face parte din Carpații Meridionali, este un drum spectaculos ce leagă regiunea istorică a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea