Rămâi conectat

Curier Județean

Incendiul puternic de la Livezile: Au ars un tractor, patru remorci încărcate cu porumb și zeci de tone de lucernă și cereale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit vineri, în localitatea Livezile, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit (saivan), proprietatea lui I.D. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Livezile.

Ca urmare a acestui incendiu, au ars saivanul pe o suprafață de aproximativ 1000 mp confecționat din lemn și acoperit cu plăci bituminoase, un tractor, circa 50 tone de cereale,  patru remorci încărcate cu porumb, un motor, aproximativ 30 mc material lemnos și circa 80 tone de baloți de lucernă. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 3.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 300.000 lei.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Stremț: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Stremț: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit vineri dimineața, în jurul orei 6.00, la o locuință din Stremț. Intervin pompierii cu trei autospeciale.  Citește și: UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Detașamentul de pompieri Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea