Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

În zilele de 5 – 6 noiembrie 2018: Farmacia „FARMEX” Cugir va organiza un nou eveniment de prevenție și conștientizare a stării de sănătate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După succesul extraordinar al primei ediții desfășurată sub deviza „Un oraș educat, un oraș sănătos”, Farmacia „FARMEX” Cugir organizează o nouă activitate medicală de prevenție, conștientizare a stării de sănătate și testări gratuite.

O inițiativă de mare amploare menită să crească nivelul de educație în comunitatea locală, ce urmează a se desfășura luni și marți, (5, respectiv 6 noiembrie, a.c.) . Conducerea farmaciei a hotarât să iese din nou în stradă alaturi de locuitorii orașului pentru a le oferi sfaturi utile, informații esentiale în prevenirea si tratarea bolilor cardiovasculare + pulmonare precum si sa testarea varstei arteriale si capacitatea pulmonara.

,,Toate aceste preocupări sunt gratuite si le oferim pentru ca asa cum spune si campania marca inregistrata Farmacia Farmex initiata cu ani buni in urma, ne dorim ,,Un oras educat, un oras sanatos” si luptam pentru acest lucru. Aceasta actiune este organizata cu sprijinul partenerului nostru Alphega Farmacie – grupul international al farmaciilor independente. Vă așteptăm luni si marti (5-6 noiembrie 2018) intre 10.30 si 17.30 la cortul amenajat în fața Farmaciei FARMEX- locul unde sanatatea dumneavoastra este prioritara, o farmacie unde primesti mereu mai mult decat produse farmaceutice”, este mesajul farmaciei pentru comunitatea cugireană. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea