Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Gicu Grozav și-a reziliat contractul cu Dinamo, după „scărița” ratată din partida horror de la Miercurea Ciuc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atacantul albaiulian Gicu Grozav și-a reziliat contractul cu Dinamo în această dimineață, motivul fiind criticile antrenorului Mircea Rednic după eliminarea „câinilor roșii”, din pricina penalty-ului irosit de ex-unirist, care a încercat o scăriță la loviturile de departajare.

Conform GSP.ro, Gheorghe Grozav și-a reziliat contractul cu gruparea din „Ștefan cel Mare în această dimineață! Acesta semnase cu roș-albii fix în urmă cu o lună pe o perioadă de doi ani.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

GSP.ro a aflat că atacantul a fost cel care și-a dorit rezilierea contractului, iar șefii dinamoviști au acceptat fără niciun fel de discuții. Fotbalistul își va încasa banii la zi! Antrenorul i-a criticat pe toți, mai ales pe Grozav care a ratat penalty-ul decisiv din meciul de Cupă cu Csikszereda(Liga 3), scor 3-3, 8-9 în urma loviturilor de departajare.

Dacă marca, Grozav o califica pe Dinamo în ”sferturi”, însă acesta a ales să execute o scăriță, care s-a dus mult peste poartă.

Dinamo i-a întins o mână și lui Gicu Grozav și tu vii și te comporți așa? Cine nu-și revine, să plece! O să merg pe tineret. Cine arată că nu merită să rămână la Dinamo va pleca! Am ajuns la fundul sacului! Săracul portar Muțiu ce să mai facă? Trebuia să-l pun să dea penalty!„, a spus Rednic la conferința de presă, citat de Gazeta Sporturilor

Sursa foto: Fanatik și Gazeta Sporturilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea