Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Champions League, după dublă victorie cu VK UP Olomouc | Antrenorul Darko Zakoc: “La nivelul jocului sunt probleme și oscilații”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a trecut după o dublă victorie de VK UP Olomouc (3-2 și 3-0), calificându-se în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, însă prestația echipei din “Mica Romă” încă nu este la nivelul așteptat, lucru remarcat și de antrenorul Darko Zakoc, la finele disputei retur, din Sala “Transilvania” din Sibiu, joc la care au asistat 1700 de spectatori.

Sunt mulțumit de calificare, am trecut acest obstacol, ca rezultat e OK, dar la nivelul jocului sunt probleme. Avem nevoie de răbdare și muncă, însă suntem în mijlocul unui program încărcat, nu avem timp să ne plângem. Sunt oscilații în evoluție, perioade bune, dar și negre, serviciul nu este la nivelul care trebuie, există probleme și în atac, în cazul unei preluări negative”, a declarat, la finele jocului retur, antrenorul Darko Zakoc.

Pentru a ajunge pentru al 4-lea an la rând în grupele Champions League, reprezentanta României trebuie să depășească pe Allianz MTV Stuttgart, vicecampioana Germaniei, o dublă mult mai dificilă decât aceasta cu vicecampioana Cehiei, meciurile fiind programate în 7 și 13 noiembrie, primul joc pe teren propriu.

La fel ca și în Cehia, Ioan Baciu s-a dovedit MVP-ul întâlnirii europene, având 16 puncte realizate în jocul câștigat cu 3-0 de Volei Alba Blaj. “Am pregătit mult mai bine acest meci, am avut parte și de sprijinul suporterilor și sperăm să fie din ce în ce mai bine”, a spus internaționala venită de la rivala CSM București. “Suntem la faza în care încercăm să ne cunoaștem, să ne dăm seama ce putem oferi fiecare pentru echipă, am avut și problemele din presezon cu ridicătoarele și cred că s-a văzut asta în jocul nostru. Mă bucur că am cîștigat, că am trecut în faza următoare, acesta era și obiectivul nostru și cred că vom arăta mai bine în viitor. Am avut parte de un public extraordinar și le mulțumesc pentru susținere”, a spus Sonja Newcombe, a doua jucătoare, ca și număr de puncte realizate, 12, din efectivul blăjean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia, la Centenar! Show pe „Cetate” făcut de fostele glorii ale „alb-negrilor”, fotbaliști care au scris istorie

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Unirea Alba Iulia, la Centenar! Show pe „Cetate” făcut de fostele glorii ale „alb-negrilor”, fotbaliști care au scris istorie Unirea Alba Iulia, echipa fanion a Albei și-a celebrat Centenarul. 16 august 2024 a fost ziua în care gruparea din Cetatea Marii Uniri a aniversat împlinirea a 100 de ani de existență. Punctul central al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea